آرشیو نسخه های rss پیوندها تماس با ما درباره ما
مفیدنیوز
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا                                                                           
صفحه اصلی | سیاسی | اجتماعی | فضای مجازی | اقتصادی | فرهنگ و هنر | معارف اسلامی | حماسه و مقاوت | ورزشی | بین الملل | علم و فناوری | تاریخ چهارشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ rss
نسخه چاپی ارسال
دفتر مقام معظم رهبری
پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله نوری همدانی
پایگاه اطلاع رسانی آثار حضرت آیت الله مصباح یزدی
سایت اینترنتی حجه الاسلام والمسلمین جاودان
استاد قاسمیان
حجت الاسلام آقاتهرانی
پاتوق كتاب
شناخت رهبری
عصر شیعه
پایگاه وبلاگ نویسان ارزشی
صدای شیعه
عمارنامه
شبکه خبری قم

ضرب‌الاجل وزارت بهداشت برای نانوایی‌ها




تاریخ: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴
به گزارش ايسنا، مهندس محسن فرهادی در باره برنامه‌های مرکز سلامت محیط و کار برای نظارت بر مراکز توزیع و طبخ با توجه به شعار هفته سلامت با عنوان "ایمنی غذا؛ از مزرعه تا سفره"، گفت: تقریبا دو محور اصلی در این مورد را از ابتدای سال آغاز کردیم و عملیاتی شده است.
 
وی یکی از محورها را گسترش سامانه رسیدگی به شکایات مردمی یعنی سامانه ۱۴۹۰ عنوان کرد و افزود: این کار از ابتدای سال صورت گرفته و عملا ارتباط ما را با مردم به طور مستقیم برقرار می‌کند. به این معنی که مردم از این طریق می‌توانند انتقادات، پیشنهادات، گزارش‌ها و شکایات خود را از واحدهای صنفی ارائه کنند.
 
فرهادی با بیان اینکه این سیستم در سطح تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی برقرار است، اظهار کرد: کارشناسان ما شکایات را مستقیما در اختیار بازرسان قرار می‌دهند. از ابتدای امسال تا کنون تعداد گزارش‌های دریافتی از طریق این سامانه سه برابر نسبت به وضعیت عادی افزایش یافته به این معنی که ۲ هزار مورد شکایت بهداشتی مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است.
 
وی همچنین به رتبه‌بندی رستوران‌ها که از طریق سامانه ۱۴۹۰ انجام گرفته، اشاره کرد و گفت: این کار به صورت پایلوت آغاز شده و بر اساس آن به رستوران‌های نمونه سه سیب سلامت، به واحد‌هایی که رتبه پایین‌تر داشتند دو سیب سلامت و به واحد‌های رتبه پایین‌تر، یک سیب سلامت داده شده است.
 
فرهادی با ابراز امیدواری نسبت به گسترش این رتبه‌بندی‌ها به نانوایی‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها و با بیان اینکه این کار همکاری عمیق‌تر میان مرکز سلامت محیط و کار و اصناف را می‌طلبد، افزود: امسال حتما شاهد آن اتفاق خواهیم بود.
 
معاون فنی بهداشت محیط مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گسترش کنترل کیفی غذا در سطح عرضه را محور دیگر برنامه‌های نظارتی این مرکز در سال جاری دانست و اظهار کرد: این کار از طریق برداشت نمونه‌های مواد غذایی و ارسال آنها به آزمایشگاه صورت می‌گیرد. در این راستا در برنامه نوروز توانستیم این نمونه‌برداری را ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش دهیم.


نام(اختیاری):
ایمیل(اختیاری):
عدد مقابل را در کادر وارد کنید:
متن:

کانال تلگرام مفیدنیوز
کلیه حقوق محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع ميباشد.